LinkedIn & Effectief netwerken: Laat je netwerk voor je werken!

Doel Optimaliseren van je online profilering en netwerk aan de hand van het vergroten van je LinkedIn-vaardigheden. Bijvoorbeeld om actief te werken aan je volgende loopbaanstap of het vergroten van je zakelijke netwerk.
Doelgroep
Voor iedereen die wil leren hoe je met LinkedIn kunt werken aan je personal branding en je netwerk voor je kunt laten werken.
Resultaat Je bent je bewust van je eigen online en offline positionering en hoe je graag gezien en onthouden wilt worden door je (het) network.
Omschrijving Tijdens de training wordt je geprikkeld hoe je vanuit eigen (online) presentatie, het leggen en onderhouden van contact nieuwe en verrassende resultaten kunt boeken.
Je wordt door middel van voorbeelden en oefeningen bevestigd dat netwerken niet hetzelfde is als ‘verkopen’, en dat dit heel nuttig en vooral leuk kan zijn. Op een laagdrempelige maar effectieve manier wordt je uitgedaagd anders naar je bestaande netwerk te kijken, opdat deze al anders wordt ingezet.
Bovendien worden veel tips en adviezen gegeven hoe je je eigen netwerk uit kunt breiden. Uiteraard wordt verder ingegaan op de vraag waarom je dit doet.

Aantal bijeenkomsten twee dagdelen.
Tijdens de eerste dag wordt al snel de link gelegd met social media en LinkedIn. Per deelnemer wordt door de trainer beoordeeld hoe ver je bent en waar de uitdagingen liggen. Er vindt veel interactie plaats, ook ga je tijdens de eerste dag al praktisch aan de slag.
Na het eerste dagdeel ontvang je individueel een aantal opdrachten ter voorbereiding op het tweede dag deel.
Tijdens het tweede dagdeel worden huiswerkopdrachten verder uitgewerkt, en worden LinkedIn profielen geoptimaliseerd. Laptops staan open en ook is er veel aandacht voor het delen van ervaringen. Actie!
Je helpt elkaar, geeft tips en adviezen en de trainer geeft 1:1 profilering-tips.
Er is tijdens het tweede dagdeel ook aandacht voor de inhoudelijke netwerk-kant van LinkedIn, via actuele content artikelen/filmpjes vinden, artikelen delen, mensen taggen, do’s en don’ts bij het uitnodigen van contacten, etcetera.

Neem je eigen laptop mee!

Uitvoerder Storm in recruitment met trainer Erica van Ommen.
Aantal bijeenkomsten
2
DeelnamekostenEenheidStuksprijsTotaal Incl.
Medewerkers gemeente ZwolleKosten komen ten laste van het afdelingsbudget.Deelnemer€ 270,00€ 270,00


Opleidingsdata en inschrijven

Klik op inschrijven achter de training van uw keuze om het inschrijfformulier te openen.
Naam opleidingVrijStartEindLocatieInschrijven
LinkedIn & Effectief netwerken: Laat je netwerk voor je werken!808-10-202029-10-2020Gemeente Zwolle StadhuisInschrijven
      
LinkedIn & Effectief netwerken: Laat je netwerk voor je werken!Wordt gepland bij voldoende animoInschrijven