Je beste ik; werk vanuit je talent. Doe de TMA.

Doel Je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij je aard ligt. De TMA Talentenanalyse is een instrument dat een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je behoeften laat zien. Hierdoor weet je precies waar jouw talenten liggen en of je nog ontwikkelwensen hebt. De analyse doet op basis van je drijfveren ook een voorspelling van de competenties die in aanleg aanwezig en makkelijk ontwikkelbaar kunnen zijn. Je ontdekt dus op een makkelijke en snelle manier welke kwaliteiten je nóg beter kunt benutten van jezelf en welke je kunt versterken!


Doelgroep
Voor iedereen:
Die wil doorgaan in plaats van stilstaan.
Die op zoek is naar zijn/haar eigen kracht.
Die wil ontdekken wat hij/zij verder wil ontwikkelen.
Die nieuwsgierig is wat de TMA Talentenanalyse inhoudt.
Resultaat
Omschrijving Werkwijze
Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht.* Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. De talentenanalyse neemt circa een uur in beslag en gebeurt via een vragenlijst op de computer. De vragenlijst bestaat uit stellingen en gedragsitems waaruit je steeds kiest. Op deze manier worden je drijfveren ontrafelt. De uitkomsten van de talentenanalyse worden systematisch met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd op elkaar versterkende en neutraliserende talenten.
Het TMA gaat grotendeels over je drijfveren en talenten, en dus zijn er geen goede of foute antwoorden. Voorbereiding is daarom niet nodig.
Je ontvangt na de analyse een rapportage, die je samen met een gecertificeerde TMA-expert bespreekt. Als je wilt, kun je daarna verdere mogelijkheden verkennen om je talenten verder te ontplooien of te versterken samen met een adviseur van Blik, centrum voor loopbaan&talent.

Groepsgrootte: op individuele basis en afspraak.

Uitvoerder Blik Gemeente Zwolle.

* Dat doen meerdere instrumenten, zoals de Managementdrives, Insights Discovery en Disc. De gemeente Zwolle kiest voor de TMA Talentenanalyse, vanwege de heldere rapportages, het meten van de consistentie, de vertaling naar competenties en de praktische toepassing bij eventuele ontwikkel- en loopbaantrajecten die volgen. Met de TMA Talentenanalyse is inmiddels al veel positieve ervaring opgedaan en het is het instrument dat we bij de gemeente Zwolle inzetten om flexibiliteit en mobiliteit verder vorm te geven.

Aantal bijeenkomsten
1
DeelnamekostenEenheidStuksprijsTotaal Incl.
Medewerkers gemeente ZwolleKosten komen ten laste van het afdelingsbudget.Deelnemer€ 130,00€ 130,00
Overige medewerkersDeelnemer€ 330,00€ 330,00


Opleidingsdata en inschrijven

Klik op inschrijven achter de training van uw keuze om het inschrijfformulier te openen.
Naam opleidingVrijStartEindLocatieInschrijven
      
Je beste ik; werk vanuit je talent. Doe de TMA.Wordt gepland bij voldoende animoInschrijven