Je beste team; werk met talenten. Doe de Team TMA.

Doel Wil je het beste uit je team halen? Je richten op de kwaliteiten en ontdekken hoe je die beter kunt benutten en inzetten? En hoe je alles wat niet zo goed gaat, anders kunt organiseren met elkaar? Zet dan de TMA teamanalyse in. Elk teamlid maakt eerst een persoonlijke talentenanalyse. Aan de hand daarvan leer je elkaar kennen met ieders drijfveren, talenten en kwaliteiten. En kun je concreet aan de slag met elkaar, toekomstgericht en positief!

Neem contact op met Blik voor meer informatie over de mogelijkheden.

Doelgroep
Voor elk team:
Dat wil doorgaan in plaats van stilstaan.
Dat op zoek is naar haar eigen kracht.
Dat wil ontdekken hoe het zich verder wil ontwikkelen.
Resultaat
Omschrijving Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren (behoeften) en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht*. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. De talentenanalyse neemt circa een uur in beslag en gebeurt via een vragenlijst op de computer. De vragenlijst bestaat uit stellingen en gedragsitems waaruit je steeds kiest. Op deze manier worden je drijfveren ontrafelt. De uitkomsten van de talentenanalyse worden systematisch met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd op elkaar versterkende en neutraliserende talenten.

Het TMA gaat grotendeels over je drijfveren en talenten, en dus zijn er geen goede of foute antwoorden. Voorbereiding is daarom niet nodig.

Groepsgrootte: afhankelijk van de teamgrootte, maar max. 12 personen.

Kosten: afhankelijk van de vraag van het team en het aantal deelnemers.

Uitvoerder Blik centrum van loopbaan en talent, gemeente Zwolle.

* Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Dat doen meerdere instrumenten, zoals de Managementdrives, Insights Discovery en Disc. De gemeente Zwolle kiest voor de TMA Talentenanalyse, vanwege de heldere rapportages, het meten van de consistentie, de vertaling naar competenties en de praktische toepassing bij eventuele ontwikkel- en loopbaan- en teamtrajecten die volgen. Met de TMA Talentenanalyse is inmiddels al veel positieve ervaring opgedaan en het is het instrument dat we bij de gemeente Zwolle inzetten om flexibiliteit en mobiliteit verder vorm te geven.
Aantal bijeenkomsten
1
DeelnamekostenEenheidStuksprijsTotaal Incl.


Opleidingsdata en inschrijven

Klik op inschrijven achter de training van uw keuze om het inschrijfformulier te openen.
Naam opleidingVrijStartEindLocatieInschrijven
      
Je beste team; werk met talenten. Doe de Team TMA.Wordt gepland bij voldoende animoInschrijven