Zichtbaarheid zonder stress

Doel Als introverte medewerker leer je hoe je je zichtbaarheid en assertiviteit kun vergroten op een manier die past bij je natuurlijke voorkeursstijl.
Doelgroep
Voor iedereen die een voorkeur heeft voor introversie en zijn zichtbaarheid en persoonlijke profilering wil vergroten op een natuurlijke manier.
Resultaat Een persoonlijk actieplan met aspecten die voor jou van belang zijn om je zichtbaarheid en profilering te vergroten.
Omschrijving In onze veranderende organisatie en omgeving is het steeds belangrijker om pro-actief je toegevoegde waarde te laten zien, flexibele netwerken op te bouwen en in stand te houden. Dat vraagt niet alleen een nieuwe manier van denken, maar ook nieuwe vaardigheden.

Deze verandering in denkwijze en vaardigheden is voor de ene persoonlijkheid ingrijpender dan voor de andere. Jezelf laten zien is van nature makkelijker voor mensen met een extraverte voorkeursstijl. Het is voor hen natuurlijk en vanzelfsprekend om zich te profileren en zich te begeven in allerlei netwerken. Ben je introvert, dan is het een stuk lastiger om pro-actief in je profilering te zijn. Gelukkig kun je als introverte persoonlijkheid je toegevoegde waarde te laten zien, juist omdat je introvert bent! Hoe? Dat leer je in deze training.
De training bestaat uit drie bijeenkomsten waarin theorie en oefeningen worden afgewisseld en een terugkomdag. Het resultaat is een persoonlijk actieplan voor elke deelnemer.

De training start bij minimaal 5 aanmeldingen
Uitvoerder Eline Sluys van Eline Sluys coaching.
Aantal bijeenkomsten
4
DeelnamekostenEenheidStuksprijsTotaal Incl.
Medewerkers gemeente ZwolleKosten komen ten laste van het afdelingsbudget.Deelnemer€ 380,00€ 380,00
Overige medewerkersDeelnemer€ 500,00€ 500,00


Opleidingsdata en inschrijven

Klik op inschrijven achter de training van uw keuze om het inschrijfformulier te openen.
Naam opleidingVrijStartEindLocatieInschrijven
Zichtbaarheid zonder stress216-02-202125-05-2021Gemeente ZwolleInschrijven
      
Zichtbaarheid zonder stressWordt gepland bij voldoende animoInschrijven